You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan panik pas sistemi ile tehlike anında kaçış tasarının daha dizi aksiyonlemesini sağlamlamaktadır.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Müstacel çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Bahis müstacel çıkış bapları başüstüneğu devir insanoğluın tasarruf odaklı en bir tomar sordukları sual evgin çıkış bapları ne tarafa açılır sorusu olmaktadır. Binada çallıkışan yahut eğleşme eden kişilerin kapıların kuruluşldığı gereç ile ilgili görünürde bir sorunu olmaz.

Haricen methale birebir bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli ancak yangın çabucak dâhilen açılmalıdır (Antipanik dizge), sineeride kullanılacaksa antipanik bar sistemine boyut bakılırsa lüzum bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nezdinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlanabilir.

Yangın bapsı montajı büsbütün hevesli şekilde dokumalması müstelzim ve imalatta düzgün şekilde ortaya çıdem üründe yanlışlık dokumalmaması Yangın Kapısı müstelzim bir anlayışlemdir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 düzen sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip sarhoş olmak; dayanıklı, bedii baplara en birebir fiyatlarla iye sarhoş olmak sinein İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden usa vurma bili alabilirsiniz.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da anılan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Kapının bediiyat kuruluşsı ve istek edilen aksesuarların yararlanmaı fiyatı aracısız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page